Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Austriški tešlos kukuliai.
Dubenyje sumaišyti riebalus su kiaušiniais, pasūdyti, sudėti pakaitomis po šaukštą pieno ir miltus.
Energingai maišyti, kol tešla nebelips prie šaukšto ir paviršiuje susidarys burbuliukai. Šaukštu imti maždaug kiaušinio dydžio tešlos gabalėlius ir dėti į vos verdantį vandenį. Po 10 min. kukuliai iškyla į paviršių. Laikant šiltai, duoti jiems nuvarvėti.
Keptuvėje pašildyti sviestą. Kai jis taps riešuto spalvos, greitai apkepti jame kukulius ir tuojau pat tiekti į stalą užpiltus sviestu, kuriame kepė.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Jatus kaip skanu, pagaminau vyrui vakariene. :) labai greita nesudetinga ir labai skanu:)
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |