Greitoji paieška

Tešlos kukuliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 3)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Austriški tešlos kukuliai.

Gaminimas

Dubenyje sumaišyti riebalus su kiaušiniais, pasūdyti, sudėti pakaitomis po šaukštą pieno ir miltus.

Energingai maišyti, kol tešla nebelips prie šaukšto ir paviršiuje susidarys burbuliukai. Šaukštu imti maždaug kiaušinio dydžio tešlos gabalėlius ir dėti į vos verdantį vandenį. Po 10 min. kukuliai iškyla į paviršių. Laikant šiltai, duoti jiems nuvarvėti.

Keptuvėje pašildyti sviestą. Kai jis taps riešuto spalvos, greitai apkepti jame kukulius ir tuojau pat tiekti į stalą užpiltus sviestu, kuriame kepė.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Juste
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

niam niam :)

Alma
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

Jatus kaip skanu, pagaminau vyrui vakariene. :) labai greita nesudetinga ir labai skanu:)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?