Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Meksikietiškas padažas įdarytiems pipirams.
Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi, pakepinami truputyje aliejaus, sukrečiama pomidorų tyrė, viskas 10 min. patroškinama ir pertrinama per sietą.
Supilamas mėsos sultinys, užvirinama, įberiama pipirų ir sausų trintų mairūnų, pasūdoma.
Įdarytos pipirų ankštys sudedamos į verdantį padažą ir jame 5 min. ant nedidelės ugnies pavirinamos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |