Greitoji paieška

Meksikietiškas padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Meksikietiškas padažas įdarytiems pipirams.

Gaminimas

Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi, pakepinami truputyje aliejaus, sukrečiama pomidorų tyrė, viskas 10 min. patroškinama ir pertrinama per sietą.

Supilamas mėsos sultinys, užvirinama, įberiama pipirų ir sausų trintų mairūnų, pasūdoma.

Įdarytos pipirų ankštys sudedamos į verdantį padažą ir jame 5 min. ant nedidelės ugnies pavirinamos.

Ingredientai

  • Aliejus:1 šaukštas
  • Česnakas:1/2 skiltelės
  • Druska:truputis
  • Mairūnas:1/2 šaukštelio
  • Pipirai:1/4 šaukštelio
  • Pomidorų tyrė:1 stiklinė
  • Sultinys:1 stiklinė
  • Svogūnas:1/2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?