Greitoji paieška

Ančiuvių pica

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Paruoškite papločio tešlą taip, kaip paaiškinta straipsnyje. Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių. Nuvalykite ančiuvius, pašalinkite galvas, prapjaukite pilvus, pašalinkite kaulus, tada perpjaukite išilgai pusiau. Jeigu norite, puseles galite palikti sujungtas prie uodegos. Gerai nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Kai tešla pakils, paminkykite ją 1 minutę ant lengvai miltais pabarstytos tešlalentės. Suformuokite picą ir dėkite į aliejumi išteptą kepamąją skardą. Aptepkite picą trupučiu aliejaus ir apdėkite ančiuvių puselėmis. Apibarstykite česnakais, raudonėliais, trupučiu druskos ir pipirų. Apšlakstykite 1 šaukštu aliejaus. Kepkite, kol kraštai gražiai pagels (apie 15-20 minučių). Apšlakstykite likusiu aliejumi ir patiekite karštą

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:3 šaukštai
  • Ančiuviai:350 g.
  • Česnakas:3 skiltelės (supjaustytos plonais griežinėliais)
  • Druska:pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Raudonėliai:1 šaukštelis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?