Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Ančiuvių pica
Gaminimas
Paruoškite papločio tešlą taip, kaip paaiškinta straipsnyje. Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių. Nuvalykite ančiuvius, pašalinkite galvas, prapjaukite pilvus, pašalinkite kaulus, tada perpjaukite išilgai pusiau. Jeigu norite, puseles galite palikti sujungtas prie uodegos. Gerai nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Kai tešla pakils, paminkykite ją 1 minutę ant lengvai miltais pabarstytos tešlalentės. Suformuokite picą ir dėkite į aliejumi išteptą kepamąją skardą. Aptepkite picą trupučiu aliejaus ir apdėkite ančiuvių puselėmis. Apibarstykite česnakais, raudonėliais, trupučiu druskos ir pipirų. Apšlakstykite 1 šaukštu aliejaus. Kepkite, kol kraštai gražiai pagels (apie 15-20 minučių). Apšlakstykite likusiu aliejumi ir patiekite karštą
Ingredientai

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |