Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į šaltą vandenį sudėti daržovių prieskonius, mėsą, inkstus ir virti, kol mėsa suminkštės. Inkstus prieš verdant reikia subadyti ir nuplikyti karštu vandeniu arba truputį pavirinti (kad dingtu specifinis inkstų kvapas).
Virimo metu paruošti agurkus. Nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti mažais kubeliais. Užpilti truputį sultinio, uždėti šaukštą sviesto ir pašutinti.
Mėsai išvirus, išimti inkstus, sultinį perkošti. Į sriubą dėti keletą skiltelėmis supjaustytų bulvių, kruopų (patartina miežinės arba ryžiai).
Kruopoms ir bulvėms išvirus, sudėti agurkus, kubeliais supjaustytus inkstus ir dar kartą užvirinti.
Užbaltinti grietine, kurią prieš dedant išplakti su trupučiu druskos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |