Greitoji paieška

Bulvių sriuba su kruopomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į verdantį vandenį suberiamos kruopos (išskyrus manų), 30-40 min. paverdamos ir vanduo nupilamas. Į verdantį nuovirą suberiamos perplautos nevirtos (ryžių, sorų kruopos) arba pusiau išvirtos (perlinės, miežinės, avižinės) kruopos, ir sriuba verdama 10-15 min. Paskui sudedama stambiais kubiukais supjaustytos bulvės, stambiai sutarkuota morka, susmulkinti svogūnai, lauro lapeliai, druska ir 20-25 min. verdama. Jei sriuba verdama su manų kruopomis, tai pirmiausia sudedamos bulvės, apkepintos daržovės, kai sultinys užverda, manų kruopos. Bulvių sriuba su kruopomis verdama su vištiena, vištienos atliekomis, rūkyta mėsa, šviežiais ir džiovintais grybais. Prieš valgant įberiama susmulkintų petražolių lapelių.

Ingredientai

  • Bulvės:3-5 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Džiovinti grybai:1 šaukštas
  • Kruopos:(perlinės, miežinės, avižinės, ryžių, sorų arba manų )
  • Lauro lapai:keli
  • Mėsa:(rūkyta mėsa, vištiena)
  • Morkos:1 vnt.
  • Petražolių lapeliai:
  • Svogūnai:1 vnt.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?