Greitoji paieška

Kreivabudžių sriuba su naminiais lakštiniais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš miltų, vandens ir sviesto užminkome tešlč, po to plonai iškočiojame ant lentos ir truputį leidžiame padžiūti, kad lengviau būtų pjaustyti. Apdžiųvusią tešlą supjaustome plonomis juostelėmis. Supjaustytus lakštinius sudedame į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame, kol lakštiniai iškyla į paviršių. Jeigu visų paruoštų lakštinių nesunaudojame, juos galime padžiovinti ir panaudoti kitai sriubai virti Svogūną, morką, petražolės šaknį nuplauname, nulupame, supjaustome griežinėliais ir verdame vandenyje arba vištienos sultinyje. Kai daržovės suminkštėja, sudedame nuplautas ir supjaustytas kreivabudes, dar paverdame 15 min. ant silpnos ugnies. Po to sudedame atskirai išvirtus lakštiniu. Tiekdami į stalą, sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.

Ingredientai

  • Kreivabudžiai:200 g.
  • Miltai:1 stiklinė
  • Morkos:1 vnt.
  • Naminiai lakštiniai:
  • Petražolės šaknys:1 vnt.
  • Petražolių lapeliai:saujelė
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Vanduo:1 l
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?