Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Ryžiai perrenkami, nuplaunami ir užpilami verdančiu vandeniu 3-5 min. Po to per rėtį nusunkiamas vanduo (sriuba būna skaidrėse ir neturi aitrumo). Tada ryžiai dedami į verdantį sultinį, po 5-10 min. sudedamos kubeliais pjaustytos pakepintos prieskoninės daržovės ir verdama 20 min. Baigiant virti, sriuba pasūdoma.
Patiekiant sriuba apibarstoma žalumynais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
ŠAUNUOLIS. NUPLYKYTI RYŽIUS -PUIKUS PATARIMAS. AČIŪ.STEBIUOSI KODĖL IKI ŠIOL NEŽINOJAU.SEKMĖS.
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |