Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Atpjaukite kuo ilgesnį žąsies kaklą, numaukite odą ir vieną jos galą užriškite arba užsiūkite. Mėsą, svogūną, ir obuolį du kartus permalkite mėsmale, įpilkite sultinio arba vandens ir įdėkite prieskonių. Pagamintu faršu prikimškite kaklo odą, užsiūkite, įdėkite į karštą pasūdytą vandenį ir virkite ant mažos ugnies 1 - 1,5 valandos. Išvirusį kaklą išimkite iš sultinio, paslėkite tarp dviejų lentų ir laikykite, kol atvės. Supjaustykite plonais griežinėliais ir patiekite šaltam užkandžiui su daržovių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |