Greitoji paieška

Įdarytas žąsies kaklas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Atpjaukite kuo ilgesnį žąsies kaklą, numaukite odą ir vieną jos galą užriškite arba užsiūkite. Mėsą, svogūną, ir obuolį du kartus permalkite mėsmale, įpilkite sultinio arba vandens ir įdėkite prieskonių. Pagamintu faršu prikimškite kaklo odą, užsiūkite, įdėkite į karštą pasūdytą vandenį ir virkite ant mažos ugnies 1 - 1,5 valandos. Išvirusį kaklą išimkite iš sultinio, paslėkite tarp dviejų lentų ir laikykite, kol atvės. Supjaustykite plonais griežinėliais ir patiekite šaltam užkandžiui su daržovių salotomis.

Ingredientai

  • Aštrus padažas:Pagal skonį
  • didelis rūgštus obuolys:1 vnt.
  • Druska:Pagal skonį
  • Jautiena:100g
  • Kiauliena:200g
  • sultinys arba vanduo:2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • žąsiena:100g
  • žąsies kaklas:1 vnt.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?