Greitoji paieška

Kiaulės ausų vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Prie šio užkandžio tinka marinuotų burokėlių salotos.

Gaminimas

Kiaulės kojos ir ausys gerai išplaunamos, sudedamos į puodą ir užpilamos vandeniu tiek, kad gerai apsemtų.

Verdama ant silpnos ugnies, vis nugraibstant putas.

Baigiant virti sudedami prieskoniai ir pasūdoma. Dar pavirinama kelias minutes.

Į išvirtas atvėsusias ausis sudedama kojelių mėsa. Ausys susukamos, surišamos siūlu ir truputį paslegiamos.

Po kiek laiko siūlai nuimami ir likusis nuo virimo skystis supilamas ant vyniotinių.

Palaikoma keletą valandų.

Po to vyniotiniai supjaustomi griežinėliais, sudedami į didelę lėkštę, aplink šaukštu apdėliojami sustingę drebučiai ir užbarstoma smulkiai sukapotomis morkomis.

Puošiama petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Kiaulės ausys:2 vnt.
  • kiaulės kojos:3-4 vnt.
  • Lauro lapai:3 vnt.
  • Morkos:2-3 vnt.
  • Petražolių lapeliai:papuošimui
  • Pipirai:pagal skonį
  • Svogūnai:2-3 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?