Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Prie šio užkandžio tinka marinuotų burokėlių salotos.
Kiaulės kojos ir ausys gerai išplaunamos, sudedamos į puodą ir užpilamos vandeniu tiek, kad gerai apsemtų.
Verdama ant silpnos ugnies, vis nugraibstant putas.
Baigiant virti sudedami prieskoniai ir pasūdoma. Dar pavirinama kelias minutes.
Į išvirtas atvėsusias ausis sudedama kojelių mėsa. Ausys susukamos, surišamos siūlu ir truputį paslegiamos.
Po kiek laiko siūlai nuimami ir likusis nuo virimo skystis supilamas ant vyniotinių.
Palaikoma keletą valandų.
Po to vyniotiniai supjaustomi griežinėliais, sudedami į didelę lėkštę, aplink šaukštu apdėliojami sustingę drebučiai ir užbarstoma smulkiai sukapotomis morkomis.
Puošiama petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |