Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Lengvas ir skanus užkandis prie alaus!
Ištrintos su cukrumi mielės, miltai, pienas, kiaušinis bei sviestas suminkoma ir pridengus drobule paliekama kelioms valandoms šaltame kambaryje. Vėliau tešla iškočiojama 5-7 min. mm storio ir pjaustoma 1 cm pločio bei 10-15 cm ilgio juostelėmis. Prieš kepant jos aptepamos kiaušiniu ir apibarstomos druska su kmynais. Kepama, kol paviršius pageltonuoja.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |