Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pakepintos pyrago riekelės su padažu pagal ispanišką receptą.
Batonas supjaustomas piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių, garstyčių, svogūno, saldžiųjų pipirų (marinuoti arba troškinti) paruošiamas padažas.
Batono riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos jų uždedama po kietai virtą kiaušinį arba po sardinę, ant viršaus užpilama likusio padažo.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |