Greitoji paieška

Pakepintos pyrago riekelės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Pakepintos pyrago riekelės su padažu pagal ispanišką receptą.

Gaminimas

Batonas supjaustomas piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių, garstyčių, svogūno, saldžiųjų pipirų (marinuoti arba troškinti) paruošiamas padažas.

Batono riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos jų uždedama po kietai virtą kiaušinį arba po sardinę, ant viršaus užpilama likusio padažo.

Ingredientai

  • Actas:1-2 šaukštai
  • Aliejus:1-2 šaukštai
  • Batonas:200 g.
  • Citrinos sultys:1 šaukštas
  • Garstyčios:1 šaukštas
  • Kiaušiniai:4 vnt.
  • Petražolės lapeliai:1 šaukštas
  • saldūs ankštiniai pipirai:3 vnt.
  • Sviestas:truputis
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?