Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir per naktį laikome marinate. Kiaulių ausis verdame 20 min.Ant maistinės, atsparios karščiui plėvelės sudedame kiaulių ausis, o ant jų - kiaulienos juosteles. Pabarstome prieskoniais.Eilėmis sudedame šiaudeliais supjaustytas marinuotas daržoves. Suvyniojame ausis, susukame į plėvelę, surišame ir apie 1 val. verdame pasūdytame vandenyje.Išvirusį vyniotinį paslegiame ir laikome, kol atvėsta. Patiekiame su šviežiomis daržovėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |