Greitoji paieška

Šventinis vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir per naktį laikome marinate. Kiaulių ausis verdame 20 min.Ant maistinės, atsparios karščiui plėvelės sudedame kiaulių ausis, o ant jų - kiaulienos juosteles. Pabarstome prieskoniais.Eilėmis sudedame šiaudeliais supjaustytas marinuotas daržoves. Suvyniojame ausis, susukame į plėvelę, surišame ir apie 1 val. verdame pasūdytame vandenyje.Išvirusį vyniotinį paslegiame ir laikome, kol atvėsta. Patiekiame su šviežiomis daržovėmis.

Ingredientai

  • Kiauliena:500 g.
  • Kiaulienos prieskoniai:pagal skonį
  • Kiaulių ausys:6 vnt.
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Marinatas:2 stiklinės (nuo daržovių)
  • Marinuoti agurkai:4 vnt.
  • Marinuotos raudonosios paprikos:2 vnt. (4 puselės)
  • Morkos:3 vnt. (virtos)
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?