Greitoji paieška

Bulvių ir morkų apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Bulvės ir morkos išverdamos, nulupamos ir supjaustomos griežinėliais Margarinas ištirpinamas, suberiami miltai, pakaitinama, praskiedžiama karštu pienu, pasūdomą, praaušus sudedami kiaušinių tryniai, sumaišoma, sudedami išplakti kiaušinių baltymai ir vėl lengvai sumaišoma. Į gerai riebalais išteptą indą sluoksniuojamos bulvės ir morkos, užpilamos paruoštu padažu, apdedamos sviesto gabaliukais, užbarstomos sūriu, sumaišytu su cukrumi. Valgoma užsigeriant kompotu.

Ingredientai

Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Fiureris
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

O tai cia kept jau nereikia? Viska taip sumetei, sviestu apdejei ir jau 'kerti' su komputu ???!!!

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?