Greitoji paieška

Purus kumpio apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Miltus pakaitinkite svieste, įpilkite pieno, 5 - 6 minutes pavirinkite, pagardinkite ir ataušinkite. Į ataušusią tyre sudėkite kiaušinių trynius. Paskui ir išplaktus baltymus.

Svogūną, morką ir petražolę supjaustykite arba sutarkuokite rupia trintuve. Kumpį arba dešrą supjaustykite kubeliais. Susmulkintus produktus sumaišykite, įdėkite riebaus kumpio arba sviesto ir troškinkite. Kiek patroškinus, sudėkite pjaustytus grybus. Troškintus produktus sudėkite į sviestu išteptą formą, apipilkite išplaktu kiaušiniu, ant viršaus uždėkite sviesto gabalėlių ir apibarstykite maltais džiūvėsėliais. Kepkite 180 - 200°C temperatūroje, kol apkepas apsitrauks rusva plutele ir iškeps (25 - 30 minučių).

Patiekite su karštomis bulvėmis ir daržovių salotomis.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Kiaušiniai:2 - 3 vnt.
  • kumpis arba dešra:200g
  • Malti džiūvėsėliai:2 šaukštai
  • Miltai:2 šaukštai
  • Morka:1 vnt.
  • muskato riešutas:Pagal skonį
  • petražolės šaknis:1 vnt.
  • Pienas:2 - 3 stiklinės
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Sviestas:3 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • troškinti grybai:Pusė stiklinės
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?