Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Purus kumpio apkepas
Gaminimas
Miltus pakaitinkite svieste, įpilkite pieno, 5 - 6 minutes pavirinkite, pagardinkite ir ataušinkite. Į ataušusią tyre sudėkite kiaušinių trynius. Paskui ir išplaktus baltymus.
Svogūną, morką ir petražolę supjaustykite arba sutarkuokite rupia trintuve. Kumpį arba dešrą supjaustykite kubeliais. Susmulkintus produktus sumaišykite, įdėkite riebaus kumpio arba sviesto ir troškinkite. Kiek patroškinus, sudėkite pjaustytus grybus. Troškintus produktus sudėkite į sviestu išteptą formą, apipilkite išplaktu kiaušiniu, ant viršaus uždėkite sviesto gabalėlių ir apibarstykite maltais džiūvėsėliais. Kepkite 180 - 200°C temperatūroje, kol apkepas apsitrauks rusva plutele ir iškeps (25 - 30 minučių).
Patiekite su karštomis bulvėmis ir daržovių salotomis.
Ingredientai
Receptas #8410
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |