Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Marinuotų svogūnų salotas tinka valgyti su kietai virtais kiaušiniais.
Nuluptus ir nuplautus svogūnus supjaustyti 3 - 4 cm. storio griežinėliais ir, sudėjus į verdantį marinatą, virti 5 - 7 min.
Nukėlus nuo ugnies, palaukti, kol marinatas atauš. Svogūnus išgriebti ir, nuvarvėjus marinatui, sudėti į salotinę, užpilti pasūdyta grietine arba majonezu, pabarstyti petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |