Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Minkštas sviestas išsukamas su cukrumi (60 g.), tryniais, varške, pasūdoma. Paskui suberiami miltai ir supilamos pakildintos mielės bei užmaišoma tiršta tešla. Ji gerai išminkoma (galima pridėti nuplikytų ir nusausintų razinų) ir paliekama, kad pakiltų.
Paskui tešla kabinama miltuotu šaukštu ir daromi kukuliai (spurgos). Jie dedami ant miltais pabarstytos lentos, uždengiami rankšluosčiu ir paliekami, kad pakiltų, paskui kepami aliejuje.
Iškepę dedami ant sieto, kad nuvarvėtų riebalai. Tada apibarstoma cukrumi
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |