Greitoji paieška

Bavariški paplotėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sviestas išsukamas su cukrumi (40 g.) ir tryniu, pagardinama citrinos žievele ir romu, pasūdoma, suberiami išsijoti miltai, sudedamos pakilusios mielės ir supilamas šiltas pienas. Užmaišoma pustirštė tešla ir paliekama, kad gerai pakiltų.

Paskui iš jos iškočiojamas apie 2 cm. storio lakštas, iš kurio išpjaustomi 5 - 6 cm. skersmens skrituliai ir dedami į miltais išbarstytą keptuvą. Kai pakyla, apkepami iš abiejų pusių.

Apkepę paplotėliai dedami ant sietelio, kad nuvarvėtų riebalai, paskui apibarstoma cukrumi. Ant paplotėlio vidurio dedama marmelado arba braškių su cukrumi, o ant viršaus grietinės arba jogurto.

Ingredientai

  • Aliejus:truputis
  • Citrinos žievelė:truputis
  • Cukrus:60 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:125 g.
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Marmeladas:150 g.
  • Mielės:20 g.
  • Miltai:350 g.
  • Pienas:1/8 l.
  • Romas:2 šaukštai
  • Sviestas:40 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?