Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sviestas išsukamas su cukrumi (40 g.) ir tryniu, pagardinama citrinos žievele ir romu, pasūdoma, suberiami išsijoti miltai, sudedamos pakilusios mielės ir supilamas šiltas pienas. Užmaišoma pustirštė tešla ir paliekama, kad gerai pakiltų.
Paskui iš jos iškočiojamas apie 2 cm. storio lakštas, iš kurio išpjaustomi 5 - 6 cm. skersmens skrituliai ir dedami į miltais išbarstytą keptuvą. Kai pakyla, apkepami iš abiejų pusių.
Apkepę paplotėliai dedami ant sietelio, kad nuvarvėtų riebalai, paskui apibarstoma cukrumi. Ant paplotėlio vidurio dedama marmelado arba braškių su cukrumi, o ant viršaus grietinės arba jogurto.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |