Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Šventinė Duona su obuoliais ir imbieru
Gaminimas
Sumaišykite vanilę, cukrų, imbierą, aliejų, pieną ir kiaušinius. Ir padėkite į šoną.Į kitą indą nusijokite miltus, cinamoną, muskatą, kmynus, kepimo sodą ir druską. Palengva suberkite viską į prieš tai pagamintą mišinį. Įdėkite nuluptus ir supjaustytus obuolius. Suberkite razinas, smulkintus riešutus.Kruopščiai susmulkinkite apelsinų žieveles ir suberkite.Paimkite kepimo formą. Ištepkite aliejum/riebalais, o geriausia išklokite kepimo popieriumi. Palengva, tolygiai supilkite pagamintą mišinį.Kepkite 170 C temperatūroje maždaug 70 minučių.Jeigu turite formas keksams, galite pasigaminti skanių keksiukų. Norėčiau priminti, jog tai duona, todėl nebus saldi. Jeigu norite, jog skonis būtų panašesnis į pyrago, gamybos procese dėkite daugiau cukraus. Šio recepto gamyboje buvo naudojami ruginiai miltai, tačiau galima naudoti ir paprastus.Skanaus!
Ingredientai
- Aliejus:1/2 stiklinės
- Apelsinų žievelės:2 valgomieji šaukštai
- Cinamonas:1/2 arbatinio šaukštelio
- Druska:1/2 arbatinio šaukštelio
- Graikiniai riešutai:stiklinė
- Imbieras:7 valgomieji šaukštai
- Kiaušinis:1 vnt.
- Kmynai:1 arbatinis šaukštelis
- Linų sėmenys:4 valgomieji šaukštai
- Miltai:2 stiklinės
- Muskatas:1/2 arbatinio šaukštelio
- Obuoliai:2-4 vnt.
- Pienas:1/2 stiklinės
- Razinos:1/2 stiklinės
- Rudasis cukrus:1/2 stiklinės
- Soda kepimui:3/4 arbatinio šaukštelio
- Vanilė:arbatinis šaukštelis
Receptas #5620

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |