Greitoji paieška

Šventinė Duona su obuoliais ir imbieru

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
13 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sumaišykite vanilę, cukrų, imbierą, aliejų, pieną ir kiaušinius. Ir padėkite į šoną.Į kitą indą nusijokite miltus, cinamoną, muskatą, kmynus, kepimo sodą ir druską. Palengva suberkite viską į prieš tai pagamintą mišinį. Įdėkite nuluptus ir supjaustytus obuolius. Suberkite razinas, smulkintus riešutus.Kruopščiai susmulkinkite apelsinų žieveles ir suberkite.Paimkite kepimo formą. Ištepkite aliejum/riebalais, o geriausia išklokite kepimo popieriumi. Palengva, tolygiai supilkite pagamintą mišinį.Kepkite 170 C temperatūroje maždaug 70 minučių.Jeigu turite formas keksams, galite pasigaminti skanių keksiukų. Norėčiau priminti, jog tai duona, todėl nebus saldi. Jeigu norite, jog skonis būtų panašesnis į pyrago, gamybos procese dėkite daugiau cukraus. Šio recepto gamyboje buvo naudojami ruginiai miltai, tačiau galima naudoti ir paprastus.Skanaus!

Ingredientai

  • Aliejus:1/2 stiklinės
  • Apelsinų žievelės:2 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas:1/2 arbatinio šaukštelio
  • Druska:1/2 arbatinio šaukštelio
  • Graikiniai riešutai:stiklinė
  • Imbieras:7 valgomieji šaukštai
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Kmynai:1 arbatinis šaukštelis
  • Linų sėmenys:4 valgomieji šaukštai
  • Miltai:2 stiklinės
  • Muskatas:1/2 arbatinio šaukštelio
  • Obuoliai:2-4 vnt.
  • Pienas:1/2 stiklinės
  • Razinos:1/2 stiklinės
  • Rudasis cukrus:1/2 stiklinės
  • Soda kepimui:3/4 arbatinio šaukštelio
  • Vanilė:arbatinis šaukštelis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?