Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įdaryti pievagrybiai pagal itališką receptą.
Pievagrybiai nuvalomi ir nuplaunami. Galvutės nupjaustomos ir sveikos ištroškinamos svieste. Koteliai smulkiai supjaustomi, ištroškinami ir sumaišomi su bulvių tyre, smarkiai papipirinama. Šiuo mišiniu pripildomos pievagrybių galvutės. Ant kiekvienos jų uždedama po griežinėlį agurko arba galima pabarstyti sūrio (tada nedėti agurko).
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Norejau pasitikslinti,galvutes pripildzius misinio ir uzdejus surio,nereikia ju pakepinti ar pan.?
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |