Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sraiges perplauti ir užmerkti 12 val. į actą. po to išvirti jas su geldelėmis vandenyje. Išpilti vandenį ir peiliu pradurti kitoje namelio pusėje. Iškepti svogūnus aliejuje. Įmesti dešrą ,supjaustyta gabaliukais, česnaką ir žaluma. Įpilti stikline vyno ir įmesti sraiges. Jei vandens mažai, įpilti truputi, kad sraiges būtų padaže. Virti 1 val. Įmesti džiūvesėlius. Po kurio laiko nuimti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |