Greitoji paieška

Sraigės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sraiges perplauti ir užmerkti 12 val. į actą. po to išvirti jas su geldelėmis vandenyje. Išpilti vandenį ir peiliu pradurti kitoje namelio pusėje. Iškepti svogūnus aliejuje. Įmesti dešrą ,supjaustyta gabaliukais, česnaką ir žaluma. Įpilti stikline vyno ir įmesti sraiges. Jei vandens mažai, įpilti truputi, kad sraiges būtų padaže. Virti 1 val. Įmesti džiūvesėlius. Po kurio laiko nuimti.

Ingredientai

  • Actas:1 stiklinė
  • Aliejus:2 šaukštai
  • Česnakai:2-3 skiltelės
  • Dešra:200 g.
  • Džiūvėsiai:1 šaukštas
  • Pomidorai:2-3 vnt.
  • Sraigės:50 vnt.
  • Svogūnai:3 vnt.
  • Vynas:1 stiklinė
  • Žalumynai:2 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?