Greitoji paieška

Vyniotinis su moliūgais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Jugoslaviškas vyniotinis su moliūgais.

Gaminimas

Tešla: iš persijotų miltų, druskos, šilto vandens užminkoma nelabai kieta tešla. Ji padalijama į 8 lygias dalis, kurių kiekviena iškočiojama 3 - 4 mm. storio lakštais. Šie įkišami į vos šiltą orkaitę ir apdžiovinami.

Pertepimui ištirpinama pusė sviesto. Moliūgas sutarkuojamas burokine tarka, įpilama 125 g. cukraus, stiklinė su vaniliniu cukrumi maišyto pieno. Masė pastatoma ant ugnies ir patroškinama. Troškinant po truputį įpilama pieno (stiklinė pieno paliekama). Suminkštėję moliūgai nuo ugnies nukeliami ir atšaldomi. Tryniai išsukami su likusiu cukrumi, sviestu, bei citrinos žievele ir sumaišomi su moliūgais. Paskui sukrečiami atskirai su cukrumi išplakti baltymai. Moliūgų masė turi būti nelabai tiršta.

Skarda ištepama riebalais. Į ją vienas ant kito sudedami lakštai. Kiekvienas jų aptepamas margarinu ir moliūgų mase. Viršutinis lakštas daugelyje vietų subadomas šakute ir apšlakstomas pienu. Vyniotinis kepamas vidutinio karštumo orkaitėje. Patiekiamas karštas, apibarstytas vaniliniu cukrumi.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?