Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Vyniotinis su moliūgais
Aprašymas
Jugoslaviškas vyniotinis su moliūgais.
Gaminimas
Tešla: iš persijotų miltų, druskos, šilto vandens užminkoma nelabai kieta tešla. Ji padalijama į 8 lygias dalis, kurių kiekviena iškočiojama 3 - 4 mm. storio lakštais. Šie įkišami į vos šiltą orkaitę ir apdžiovinami.
Pertepimui ištirpinama pusė sviesto. Moliūgas sutarkuojamas burokine tarka, įpilama 125 g. cukraus, stiklinė su vaniliniu cukrumi maišyto pieno. Masė pastatoma ant ugnies ir patroškinama. Troškinant po truputį įpilama pieno (stiklinė pieno paliekama). Suminkštėję moliūgai nuo ugnies nukeliami ir atšaldomi. Tryniai išsukami su likusiu cukrumi, sviestu, bei citrinos žievele ir sumaišomi su moliūgais. Paskui sukrečiami atskirai su cukrumi išplakti baltymai. Moliūgų masė turi būti nelabai tiršta.
Skarda ištepama riebalais. Į ją vienas ant kito sudedami lakštai. Kiekvienas jų aptepamas margarinu ir moliūgų mase. Viršutinis lakštas daugelyje vietų subadomas šakute ir apšlakstomas pienu. Vyniotinis kepamas vidutinio karštumo orkaitėje. Patiekiamas karštas, apibarstytas vaniliniu cukrumi.
Ingredientai
Receptas #6617
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |