Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Į išsijotus miltus įmušamas kiaušinis ir užminkoma tešla kaip makaronams. Ji iškočiojama ir supjaustoma stambiais, piršto ilgio ir pločio makaronais. Į verdantį pasūdytą vandenį sudedami makaronai ir paverdama 5-7 min. Paskui išgriebiami kiaurasamčiu, nuvarvinamas vanduo, makaronai sudedami į dubenį, užpilami ištirpintu sviestu, uždedama medaus, o ant viršaus užbarstoma smulkiai sukapotų riešutų (lazdyno).
Vietoj riešutų galima užbarstyti razinų, džiovintų obuolių, smulkiai tarkuoto sūrio.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |