Greitoji paieška

Aviena romėniškai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą apdorokite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Kepkite išabiejų pusių keptuvėje. Actą sumaišykite su vynu ir trupučiu aliejaus ir užpilkite ant mėsos. Pabaigoje sudėkite rozmariną, sardines ir česnaką. Troškinkite maždaug 35 minutes. Patiekite karštą.

Ingredientai

  • Actas:1 šaukštas
  • Avienos kumpis:1 kg.
  • Baltas vynas:1/2 puodelio
  • Česnakai:1 skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Pipirai:pagal skonį
  • Rozmarinas:pagal skonį
  • Sardinės:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?