Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Veršieną ir kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite vandenyje arba sultinyje mirkytą batoną ir 2 - 3 kartus permalkite mėsmale. Į sumaltą mėsą įmuškite kiaušinį, sudėkite smulkiai sukapotą ir su druska ištrintą česnaką, sutrintą muskatą, sviestą ir viską gerai išmaišykite, kad pasidarytų vientisa puri masė. Paruoštą mėsą sudėkite ant celofano, išplokite stačiakampio forma, ant viršaus išdėliokite supjaustytus karnišonus, rūkytus lašinukus, virtą rūkytą kumpį ir suvyniokite į vyniotinį. Po to jį apsukite celofanu, perriškite špagatu ir virkite 1,5 - 2,5 val. Išvirusį vyniotinį truputį paslėkite ir laikykite šaltoje patalpoje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |