Greitoji paieška

Mėsos galantinas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Veršieną ir kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite vandenyje arba sultinyje mirkytą batoną ir 2 - 3 kartus permalkite mėsmale. Į sumaltą mėsą įmuškite kiaušinį, sudėkite smulkiai sukapotą ir su druska ištrintą česnaką, sutrintą muskatą, sviestą ir viską gerai išmaišykite, kad pasidarytų vientisa puri masė. Paruoštą mėsą sudėkite ant celofano, išplokite stačiakampio forma, ant viršaus išdėliokite supjaustytus karnišonus, rūkytus lašinukus, virtą rūkytą kumpį ir suvyniokite į vyniotinį. Po to jį apsukite celofanu, perriškite špagatu ir virkite 1,5 - 2,5 val. Išvirusį vyniotinį truputį paslėkite ir laikykite šaltoje patalpoje.

Ingredientai

  • Batonas:100 g.
  • Česnakai:truputis
  • Druska:truputis
  • karnišonai:100 g.
  • Kiauliena:400 g.
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • muskato riešutas:truputis
  • Pipirai:truputis
  • Rukytas kumpis:150 g.
  • Rūkyti lašiniai:150 g.
  • Sviestas:50 g.
  • Vanduo:120 g.
  • Veršiena:400 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?