Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Belgiškas mėsos troškinys.
Paruošti veršiuko užkrūčio liauką. Nuo jaučio inksto nudirti odelę ir nuimti riebalus, supjaustyti jį dideliais gabalais. Taip pat supjaustyti jaučio uodegą, veršiuko krūtinę. Sviestą sudėti į didelį keptuvą ir apkepinti jame supjaustytą uodegą ir užkrūčio liauką. Kepti 45 min. Tada į keptuvą sudėti krūtininę, nuluptus ir riekelėmis supjaustytus svogūnus. Maišyti mediniu šaukštu 30 min. Įdėti jaučio inkstą, užpilti 300 g. belgiško stipraus alaus, įberti druskos, pipirų, čiobrelių, lauro lapų, uždengti dangčiu ir virti ant silpnos ugnies 30 min.
Sudėti mažais gabaliukais supjaustytą kasą, supilti 500 g. grybų nuoviro ir likusį alų. Virti dar 25 - 30 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |