Greitoji paieška

Mėsos troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Belgiškas mėsos troškinys.

Gaminimas

Paruošti veršiuko užkrūčio liauką. Nuo jaučio inksto nudirti odelę ir nuimti riebalus, supjaustyti jį dideliais gabalais. Taip pat supjaustyti jaučio uodegą, veršiuko krūtinę. Sviestą sudėti į didelį keptuvą ir apkepinti jame supjaustytą uodegą ir užkrūčio liauką. Kepti 45 min. Tada į keptuvą sudėti krūtininę, nuluptus ir riekelėmis supjaustytus svogūnus. Maišyti mediniu šaukštu 30 min. Įdėti jaučio inkstą, užpilti 300 g. belgiško stipraus alaus, įberti druskos, pipirų, čiobrelių, lauro lapų, uždengti dangčiu ir virti ant silpnos ugnies 30 min.

Sudėti mažais gabaliukais supjaustytą kasą, supilti 500 g. grybų nuoviro ir likusį alų. Virti dar 25 - 30 min.

Ingredientai

  • belgiškas alus:1 l.
  • Čiobreliai :truputis
  • Druska:truputis
  • grybų nuoviras:500 g.
  • jaučio inkstas:1 vnt.
  • jaučio kasa:300 g.
  • jaučio uodega:1 vnt.
  • Lauro lapeliai:keletas
  • Pipirai:truputis
  • Sviestas:100 g.
  • Svogūnai:150 g.
  • veršiuko krūtininė:700 g.
  • veršiuko užkrūčio liauka:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?