Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Plonasis išpjovos galas supjaustomas1,5 cm storumo gabalėliais, kurie išmušami, suteikiant ovalų pavidalą, iš vienos pusės pabarstoma pipirais ir kepama įkaitintuose riebaluose. Muštinukai pasūdomi, kai apverčiami keptuvėje.
Patiekiami su kepintomis bulvėmis arba įvairių daržovių priedu, užpilti sviestu ir mėsos sultimis.
Natūralius muštinukus reikia kepti prieš pat valgymą, nes ilgiau pastovėję būna ne tokie skanūs.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |