Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Muštiniai valgomi su įvairiomis daržovėmis.
Vietoj rūkyto kumpio galima imti dešros.
Nedideli švarūs mėsos griežinėliai išmušami, pasūdomi, greitai apkepinami, sudedami į ugniai atsparų indą, užpilami skysčiu, atsiradusiu kepant.
Ant kiekvieno muštinio dedamas gabaliukas rūkyto kumpio arba dešros, ant šio - plonas sūrio griežinėlis.
Muštiniai apšlakstomi tirpintu sviestu ir 5 minutes kepami orkaitėje.
Puošiama petražolių lapeliais
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |