Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Miltinė tortilija pagal meksikietišką receptą.
Miltai sumaišomi su druska, persijojami per sietą, įdedama riebalų, įpilama šilto vandens ir užminkoma tešla.
Iš tešlos padaromi kiaušinio dydžio kukuliai. Jie 15 min. palaikomi, paskui iš kiekvieno iškočiojami lėkštelės dydžio arba didesni skrituliai.
Tortilijos kepamos keptuvėje be riebalų maždaug 2 min. iš vienos ir 3 min. - iš kitos pusės.
Ypač skanūs švieži, bet valgomi ir džiovinti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
as tokius blynus kepdavau kaime ant krosnies rinkiu tai buvo nepaprastai skanu nereikejo jokio padazo negaledavom sulaukti kol iskeps
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |