Greitoji paieška

Miltinė tortilija

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 3)
27 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Miltinė tortilija pagal meksikietišką receptą.

Gaminimas

Miltai sumaišomi su druska, persijojami per sietą, įdedama riebalų, įpilama šilto vandens ir užminkoma tešla.

Iš tešlos padaromi kiaušinio dydžio kukuliai. Jie 15 min. palaikomi, paskui iš kiekvieno iškočiojami lėkštelės dydžio arba didesni skrituliai.

Tortilijos kepamos keptuvėje be riebalų maždaug 2 min. iš vienos ir 3 min. - iš kitos pusės.

Ypač skanūs švieži, bet valgomi ir džiovinti.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

audrone
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

as tokius blynus kepdavau kaime ant krosnies rinkiu tai buvo nepaprastai skanu nereikejo jokio padazo negaledavom sulaukti kol iskeps

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?