Greitoji paieška

Viščiukas su obuoliais ir vanilė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Viščiuką pabarstykite pipirais ir pasūdykite. Į keptuvą dėkite skiltelėmis supjaustytą svogūną, česnakų ir viščiuką. Troškinkite uždengtą 150 °C karščio orkaitėje apie valandą. Tuo metu nulupkite obuolius ir  išimkite sėklalizdžius. Obuolius  supjaustykite skiltelėmis, pabarstykite vanile. Atėjus laikui, viščiuką išimkite iš orkaitės, po juo sudėkite obuolių skilteles, pilkite sidrą. Uždengę troškinkite orkaitėje dar valandą. Viščiuką tiekite karštą, neišėmę iš keptuvo.

Ingredientai

  • Česnakai:2 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Obuoliai:4 vnt. (kieti)
  • sidras:200 ml
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Vanilė:žiupsnelis (arba vanilinis cukrus)
  • Viščiukas:1,2 kg. (paruoštas)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?