Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Egzotinė vištiena su apelsinais.
Vištą išdarinėti, apsvilinti, nuplauti, supjaustyti gabaliukais, sudėti į salotinę ir užpilti apelsinų sultimis. Padėti į šaldytuvą ir palaikyti 12 val.
Kitą dieną nulupti svogūnus, supjaustyti griežinėliais, susmulkinti tuščialaiškius česnakus. Pašildyti aliejų, pakepinti jame vištienos gabaliukus. Kai jie gražiai paruduos, suberti svogūnus, česnakus, petražoles, čiobrelius, ankštinį pipirą, įberti druskos, pipirų. Sudėti česnako skilteles ir supilti apelsinų sultis, kuriose mirko vištiena.
Užvirinti ir 20 - 25 min. virti ant vidutinės ugnies.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Nuotraukoje panasu i vistiena kinietiskai? Ar as klystu?
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |