Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Indiškas vištienos su kariu troškinys.
Svogūnas ir česnakas apkepinami, po 2 - 3 min. įberiama šaukštas kario ir, sumažinus ugnį, viskas 3 - 4 min. patroškinama. Paruoštas, supjaustytas porcijomis viščiukas sudedamas į keptuvą, gerai sumaišomas su prieskoniais ir uždengtame inde ant nedidelės ugnies ištroškinamas. Jei skysčio mažai, galima įpilti vandens arba mėsos sultinio, kad padažas būtų apytirštis. Galima įdėti ir pomidorų tyrės. Troškinys pagardinamas druska ir citrinos sultimis.
Patiekti su biria ryžių koše.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |