Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Arabiškai paruošta aviena su džiovintomis slyvomis.
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir truputį apkepinami, paskui sudedama 1X5 cm. dydžio strypeliais supjaustyta mėsa. Ji taip pat pakepinama. Ant apkepintų produktų pabarstoma miltų, supilami prieskoniai, viskas gerai išmaišoma, užpilama karštu vandeniu (mėsa turi būti apsemta), uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies. Baigiant troškinti, sudedamos 12 val. mirkytos išimtais kauliukais slyvos, suberiamas cukrus.
Į stalą paduodama su biria ryžių koše.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |