Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Troškintas kalakutienos vyniotinis
Gaminimas
Pirmiausiai pagaminamas įdaras iš kalakuto mėsos, kepenėlių, širdies, skilvio, 2 pyrago riekių, 0,5 stiklinės pieno, 1 svogūno, 100 g. lašinių, 1 kiaušinio, pipirų, druskos ir petražolių lapelių. Apvirtos kalakuto liekanos ir kalakuto mėsa sumalamos mėsmale. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, piene išmirkyto pyrago, kiaušinio ir kitų priedų. Visas išmaišoma. Jei įdaras sausokas, praskiedžiama sultiniu.
Nuvalyta ir įtrinta druska kalakuto oda storai aptepama įdaru, susukamas vyniotinis, kurio galai ir kraštas užsiuvami. Po to aprištas lininiu siūlu vyniotinis apkepinamas svieste, įdedamas į keptuvą ant sukapotų kalakuto kaulų, apibarstomas supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, pridedama džiovintų baravykų, įpilama sultinio, kad iki pusės jį apsemtų, ir uždengus troškinama.
Ištroškintas vyniotinis trumpam paslegiamas. Paskui, nuėmus siūlus, dedamas į pusdubenį. Dalis jo supjaustoma, kita - paliekama nepjaustyta. Papuošiama perkoštu ir virtusiu drebučiais padažu.
Ingredientai
Receptas #6332
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |