Greitoji paieška

Troškintas kalakutienos vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pirmiausiai pagaminamas įdaras iš kalakuto mėsos, kepenėlių, širdies, skilvio, 2 pyrago riekių, 0,5 stiklinės pieno, 1 svogūno, 100 g. lašinių, 1 kiaušinio, pipirų, druskos ir petražolių lapelių. Apvirtos kalakuto liekanos ir kalakuto mėsa sumalamos mėsmale. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, piene išmirkyto pyrago, kiaušinio ir kitų priedų. Visas išmaišoma. Jei įdaras sausokas, praskiedžiama sultiniu.

Nuvalyta ir įtrinta druska kalakuto oda storai aptepama įdaru, susukamas vyniotinis, kurio galai ir kraštas užsiuvami. Po to aprištas lininiu siūlu vyniotinis apkepinamas svieste, įdedamas į keptuvą ant sukapotų kalakuto kaulų, apibarstomas supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, pridedama džiovintų baravykų, įpilama sultinio, kad iki pusės jį apsemtų, ir uždengus troškinama.

Ištroškintas vyniotinis trumpam paslegiamas. Paskui, nuėmus siūlus, dedamas į pusdubenį. Dalis jo supjaustoma, kita - paliekama nepjaustyta. Papuošiama perkoštu ir virtusiu drebučiais padažu.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • Džiovinti baravykai:5 vnt.
  • Kalakutas:1/2 vnt.
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Lašiniai:100 g.
  • Petražolės lapeliai:truputis
  • Pienas:1/2 stiklinės
  • Pipirai:truputis
  • Prieskoninės daržovės:100 g.
  • Pyragas:2 riekelės
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?