Greitoji paieška

Žuvies apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvį nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Ant jos suberti smulkiai pjaustytą česnaką, daug kario prieskonių viską gerai išmaišyti ir palikti 30min. Gilią skardą iškloti tarkuotomis morkomis, ant jų dėti sluoksnį supjaustyto svogūno. Sudėti žuvį ant jos užberti sutarkuotą sūrį, užpilti majonezo ir pabarstyti žalumynais, kepti apie 40min.

Ingredientai

  • Česnakai:1 vnt.
  • Fermentinis sūris:75 g.
  • Karis:pagal skonį
  • Krapai:žiupsnelis
  • Majonezas:3 šaukštai
  • Morkos:2 vnt.
  • Petražolės:žiupsnelis
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Žuvies filė:200 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Irena
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

labai mėgstu žuvį, turėtų būti skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?