Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Silkę išmirkyti, nulupti, išimti kaulus. Bulves, mėsą, silkę, virtus kiaušinius, daržoves, obuolius supjaustyti mažais kubeliais. Salotinę ištrinkti česnako skiltele ir į ją susluoksniuoti visas daržoves, kiekvieną sluoksnį pabarstant druska, pipirais, smulkiai supjaustytais pakepintais svogūnais ir palaistant aliejumi, kuriame kepė svogūnai.
Actu ir garstyčiomis atskiestą majonezą užpilti ant mišrainės.
Mišrainę pastatyti šaltai, kad majonezas įsigertų į daržoves.
Patiekiant papuošti virtu kiaušiniu, pomidorų griežinėliais ir petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |