Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Agurkų sriuba su inkstais
Gaminimas
Raugintus agurkus nulupti, jei sėklos stambios - išimti. Minkštimą supjaustyti mažais kvadratėliais, sudėti į emaliuotą puodą, užpilti pjaustant atsiradusiomis sultimis bei trupučiu vandens ir lėtai šutinti, kol suminkštės.
Inkstus perpjauti išilgai, išpjauti gyslas, gerai išplauti ir mirkyti 20 - 30 min. šaltame vandenyje. Išvirti ir supjaustyti mažais kubeliais.
Sriubai skirtą vandenį užvirinti, sudėti perrinktus ir išplautus ryžius arba perlines kruopas. Pasūdyti ir virti ant silpnos ugnies. Morkas, salierą, svogūną supjaustyti mažais kubeliais, pakepinti svieste ir sudėti į verdančias kruopas. Po to sudėti kubeliais supjaustytas bulves ir viską virti, kol suminkštės. Bulvėms išvirus, sudėti šutintus agurkus, inkstus, pipirus, lauro lapus. Užbalinti grietine.
Patiekiant, įberti smulkintų petražolės lapelių.
Ingredientai
Receptas #7159
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |