Greitoji paieška

Prancūziška sūrio ir svogūnų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
0 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Ištirpusiame svieste 10 min. kepkite supjaustytus svogūnus. Tada nuolatos maišydami, suberkite miltus, pipirus ir cukrų.

Supilkite jautienos sultinį, vandenį, džiovintas petražoles ir čiobrelius bei virkite 10 min. Supilkite baltą vyną ir dar pavirkite 10 min.

Sriubą supilstykite į karščiui atsparius indelius, į kiekvieną dubenėlį dėkite po riekę prancūziško batoni ir mozzarella sūrio. Pašaukite į orkaitę ir kaitinkite, kol sūris išsilydys.

Ingredientai

  • Baltas vynas:250 ml.
  • Batonas:1 vnt.
  • Čiobreliai :1/4 šaukšto
  • Cukrus:1 šaukštas
  • Jautienos sultinys:800 ml.
  • Miltai:3 šaukštai
  • Petražolės:1/2 šaukšto
  • Pipirai:pagal skonį
  • Sūris:100 g.
  • Sviestas:50 g.
  • Svogūnai:4 vnt.
  • Vanduo:300 ml.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?