Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Rudeninių vaisių sriuba.
Vietoj grietinėlės galima naudoti ir grietinę.
Obuoliai ir kriaušės nuplaunami, nulupami, išimamos sėklinės ir laikomi parūgštintame vandenyje, kad nepajuostų. Luobelės ir sėklinės užpilamos šaltu vandeniu ir verdamos, kol suminkštėja; paskui perkošiama.
Vaisiai supjaustomi griežinėliais arba skiltelėmis, užpilami vaisių atliekų nuoviromis, pridedama cinamono, cukraus ir verdama ant mažos ugnies. Baigiant virti supilamas šaltu virintu vandeniu atskiestas krakmolas ir užvirinama. Tada pridedama (pagal skonį) citrinos rūgšties, ir sriuba atšaldoma. Prieš valgant ji užbalinama grietinėle arba grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |