Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Bulviniai krepšeliai su jautiena
Gaminimas
Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Aliejų įkaitiname, nustatome stiprią kaitrą ir apkepiname mėsą iš abiejų pusių po 2-3 minutes. Tada apibarstome maltais pipirais, druska ir suvyniojame į foliją. Kol bulvės verda, pomidorus nuplikome, nulupame, supjaustome nedideliais kubeliais. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir pakepiname alyvuogių aliejuju. Sudedame pomidorus, žiedeliais supjaustytas alyvuoges, petražoles, džiūvėsėlius. Pagrdiname maltais pipirais, pasūdome. Išvirusias bulves sugrūdame, maišydami supilame tirpintą sviestą, pašildytą pieną, suberiame miltus, krakmolą, įleidžiame kiaušinio trynį, įberiame druskos, pipirų ir gerai išminkome. Iš bulvių masės suformuojame stačiakampius krepšelius. Į kiekvieną jų įdedame pomidorų masės, ant viršaus uždedame po gabalėlį jautienos. Krepšelius sudedame į aliejumi pateptą skardą ir kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje 25 minutes.
Ingredientai
- Aliejus:(kepimui)
- Alyvuogių aliejus:3 šaukštai
- Bulvės:700 g.
- Druska:pagal skonį
- Džiūvėsėliai:2 šaukštai
- Jautienos filė:4 gabalėliai (maždaug po 150 g.)
- Juodosios alyvuogės:100 g.
- Kiaušinio trynys:1 vnt.
- Krakmolas:1 šaukštas
- Malti baltieji pipirai:pagal skonį
- Miltai:2 šaukštai
- Petražolės:2 šaukštai (smulkintos)
- Pienas:50 ml
- Pomidorai:6 vnt.
- Slotos:
- Sviestas:1 šaukštas (tirpintas)
- Svogūnai:1 vnt.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |