Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Angliškas bifštekso tešloje receptas.
Iš miltų, druskos, kiaušinio ir pieno paruošti tešlą blynams. Po truputį pilant pieną, gerai maišyti, kad susidarytų oro burbulai. Tešlą plakti, kol bus visai puri, po to palaikyti 1 - 1,5 h. Dešreles nušluostyti, subadyti segtuku ir 5 min. plikyti vandenyje. Tada dešreles nulupti. Skardą ištepti sviestu, sudėti dešreles. Pakaitinti ir, kai viskas bus gerai pašilę, supilti tešlą ir kepti ant vidutinės ugnies apie 45 min.
Dešreles galima pakeisti mažais virtų inkstų ar kitokios mėsos gabaliukais, taip pat kepenimis, plaučiais ir kt.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |