Greitoji paieška

Svogūnų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
12 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Svogūnus supjaustyti plonais griežinėliais ir svieste kepti, kol pagels. Tada užberti miltų, sumaišyti ir dar pakepinti. Užpilti karštu vandeniu arba sultiniu, gerai išmaišyti. Jei sriuba per tiršta, ją dar reikia praskiesti. Užvirinti ir virti 15 min. Įdėti druskos, pipirų, lauro lapų.

Batono riekeles supjaustyti kubeliais ir išdžiovinti iki rusvos spalvos. Į lėkštę dėti po šaukštą džiūvėsių ir užpilti karšta sriuba.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?