Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Svogūnus supjaustyti plonais griežinėliais ir svieste kepti, kol pagels. Tada užberti miltų, sumaišyti ir dar pakepinti. Užpilti karštu vandeniu arba sultiniu, gerai išmaišyti. Jei sriuba per tiršta, ją dar reikia praskiesti. Užvirinti ir virti 15 min. Įdėti druskos, pipirų, lauro lapų.
Batono riekeles supjaustyti kubeliais ir išdžiovinti iki rusvos spalvos. Į lėkštę dėti po šaukštą džiūvėsių ir užpilti karšta sriuba.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |