Greitoji paieška

Troškinti ropiniai kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Troškinti ropiniai kopūstai puikus priedas prie žuvies ir mėsos patiekalų.

Gaminimas

Kopūstus nulupti ir supjaustyti plonais stačiakampiais, supilti pieną, įdėti šaukštą sviesto ir troškinti. Baigiant troškinti, užbarstyti miltų, pasūdyti.

Patiekiant užpilti ištirpintu sviestu ir užbarstyti petražolėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?