Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įkaitintame aliejuje apkepkite smulkintą svogūną ir supjaustytus grybus (5 min.). Tada suberkite kubeliais pjaustytas batono riekeles ir dar pakepkite 1 min. Apkeptą masę išimkite iš keptuvės atšaldykite.
Tada į atvėsusią grybų masę įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Įkaitintame aliejuje kepkite grybų kotletus, kol abi pusės įgaus rudą atspalvį.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |