Greitoji paieška

Salierai su smegenėlėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Salierus išvirti pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirusius nulupti, supjaustyti 0,5 cm. storio griežinėliais, pavolioti miltuose ir apkepti riebaluose.

Smegenėles porą valandų palaikyti šaltame vandenyje, nuimti plėves, smegenėlių neišimant iš vandens. Paruoštas smegenėles dėti į verdantį vandenį (vandenį prieš tai reikia 5 min. pavirinti su pipirais, lauro lapais ir druska) ir virti 5 min. Išvirtas smegenėles išgriebti, supjaustyti gabaliukais, pavolioti miltuose ir kepti taukuose. Iškepusias dėti ant apkepintų salierų griežinėlių ir užpilti smulkiai supjaustytais ir apkepintais svogūnais.

Ingredientai

  • Citrinos rūgštis:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Miltai:1 šaukštas
  • Riebalai:2-3 šaukštai
  • Salierai:3 vnt.
  • smegenėlės:300 g.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?