Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Salierus išvirti pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirusius nulupti, supjaustyti 0,5 cm. storio griežinėliais, pavolioti miltuose ir apkepti riebaluose.
Smegenėles porą valandų palaikyti šaltame vandenyje, nuimti plėves, smegenėlių neišimant iš vandens. Paruoštas smegenėles dėti į verdantį vandenį (vandenį prieš tai reikia 5 min. pavirinti su pipirais, lauro lapais ir druska) ir virti 5 min. Išvirtas smegenėles išgriebti, supjaustyti gabaliukais, pavolioti miltuose ir kepti taukuose. Iškepusias dėti ant apkepintų salierų griežinėlių ir užpilti smulkiai supjaustytais ir apkepintais svogūnais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |