Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Vyniotinis su kukurūzų lapais
Aprašymas
Tamalesas - vyniotinis su kukurūzų lapais (Meksika).
Gaminimas
Svogūnai, raudonieji pipirai arba aštrios pipirų ankštys ir česnakas smulkiai supjaustomi, truputį patroškinami aliejuje, sumaišomi su virta kubeliais supjaustyta mėsa (geriausia vištiena arba veršiena), ir viskas pasūdoma.
Virti kukurūzai arba kviečių grūdai taip pat pasūdomi ir sumaišomi su riebalais.
Kukurūzų lapai nuplikinami verdančiu vandeniu, perpjaunami išilgai per pusę ir skersai į 3 dalis (kad būtų galima padaryti kišenėles) ir aptepami kukurūzų koše. Paskui ant jų uždedama mėsos faršo. "Kišenėlės" uždengiamos, aprišamos siūlais, sudedamos į riebalais išteptą skardą ir iškepamos.
Šiuos vyniotinius galima ir virti. Verdama truputyje sultinio, ne ilgiau kaip 15 min. Patiekiama su aštriu pomidorų padažu. Lapai nevalgomi, dėl to juos reikia nuimti.
Ingredientai
Receptas #6720
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |