Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pašalinkite iš mėsos kaulus, joje padarykite įpjovų, pamuškite, pabarstykite prieskoniais, sumaišytais su druska.
Ant paruoštos mėsos dėkite įdarą. Tuomet ją stipriai susukite, įvyniokite į sudrėkintą celofaną ar marlę, gerai apriškite ir virkite pasūdytame vandenyje su prieskoninėmis daržovėmis ir trupučiu sviesto.
Išvirtą vyniotinį tiekite karštą su sultiniu, kuriame virė, pagardintu grietine.
Įdaras: supjaustytus lašinukus, svogūnus, žalias kepenis pakepinkite, ataušinkite ir sumalkite. Sudėkite išmirkytą ir nuspaustą batoną, kiaušinį, prieskonius, druską ir viską gerai išsukite. Jei masė tiršta, atskieskite sultiniu ar grietinėle.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |