Greitoji paieška

Įdarytas veršienos vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pašalinkite iš mėsos kaulus, joje padarykite įpjovų, pamuškite, pabarstykite prieskoniais, sumaišytais su druska.

Ant paruoštos mėsos dėkite įdarą. Tuomet ją stipriai susukite, įvyniokite į sudrėkintą celofaną ar marlę, gerai apriškite ir virkite pasūdytame vandenyje su prieskoninėmis daržovėmis ir trupučiu sviesto.

Išvirtą vyniotinį tiekite karštą su sultiniu, kuriame virė, pagardintu grietine.

Įdaras: supjaustytus lašinukus, svogūnus, žalias kepenis pakepinkite, ataušinkite ir sumalkite. Sudėkite išmirkytą ir nuspaustą batoną, kiaušinį, prieskonius, druską ir viską gerai išsukite. Jei masė tiršta, atskieskite sultiniu ar grietinėle.

Ingredientai

  • Batonas:2 riekės
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:0,5 stiklinės
  • kaledra:pagal skonį
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Lašinukai:150 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Prieskoniai:pagal skonį
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Veršiena:600 g.
  • veršio kepenys:200 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?