Greitoji paieška

Įdarytas veršienos vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pašalinkite iš mėsos kaulus, joje padarykite įpjovų, pamuškite, pabarstykite prieskoniais, sumaišytais su druska.

Ant paruoštos mėsos dėkite įdarą. Tuomet ją stipriai susukite, įvyniokite į sudrėkintą celofaną ar marlę, gerai apriškite ir virkite pasūdytame vandenyje su prieskoninėmis daržovėmis ir trupučiu sviesto.

Išvirtą vyniotinį tiekite karštą su sultiniu, kuriame virė, pagardintu grietine.

Įdaras: supjaustytus lašinukus, svogūnus, žalias kepenis pakepinkite, ataušinkite ir sumalkite. Sudėkite išmirkytą ir nuspaustą batoną, kiaušinį, prieskonius, druską ir viską gerai išsukite. Jei masė tiršta, atskieskite sultiniu ar grietinėle.

Ingredientai

  • Batonas:2 riekės
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:0,5 stiklinės
  • kaledra:pagal skonį
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Lašinukai:150 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Prieskoniai:pagal skonį
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Veršiena:600 g.
  • veršio kepenys:200 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?