Greitoji paieška

Keptas antrekotas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Argentinietiškas keptas antrekotas (Parrila).

Gaminimas

Paimti platų ir gana storą antrekotą ir apkepinti ant grilio (dar geriau - ant žarijų).

Tuo pat metu keptuvėje su 40 g. sviesto apkepinti inkstą, kubeliais supjaustytas kepenis ir juostelėmis supjaustytus lašinius. Viskas turi būti gerai iškepę.

Pasūdyti, pabarstyti pipirais. Antrekotą padėti ant medinės lentelės arba į lėkštę, ant jo sudėti inkstą, kepenis ir lašinius. Užpilti padažu.

Padažas: susmulkinti svogūnus, česnakus ir petražoles, supilti actą, citrinos sultis, įberti druskos, pipirų ir žiupsnį raudonųjų pipirų.

Ingredientai

  • Actas:2 šaukštai
  • ankštiniai pipirai:keletas
  • antrekotas:400 g.
  • baltieji svogūnai:60 g.
  • Česnakai:pagal skonį
  • Citrina:1/2 vnt.
  • Druska:truputis
  • kiaulės kepenys:250 g.
  • Petražolės:pagal skonį
  • Pipirai:truputis
  • Rūkyti lašiniai:150 g.
  • Sviestas:40 g.
  • veršio inkstas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?