Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Argentinietiškas keptas antrekotas (Parrila).
Paimti platų ir gana storą antrekotą ir apkepinti ant grilio (dar geriau - ant žarijų).
Tuo pat metu keptuvėje su 40 g. sviesto apkepinti inkstą, kubeliais supjaustytas kepenis ir juostelėmis supjaustytus lašinius. Viskas turi būti gerai iškepę.
Pasūdyti, pabarstyti pipirais. Antrekotą padėti ant medinės lentelės arba į lėkštę, ant jo sudėti inkstą, kepenis ir lašinius. Užpilti padažu.
Padažas: susmulkinti svogūnus, česnakus ir petražoles, supilti actą, citrinos sultis, įberti druskos, pipirų ir žiupsnį raudonųjų pipirų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |