Mėsos ir burokėlių kotletai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į faršą sudėti kapotą svogūną, kiaušinių trynius, tarkuotą arba mėsmale sumaltą burokėlį, nuluptą ir supjaustytą raugintą agurką (sėklas išimti), prieskonius, įpilti vandens ir išminkyti.

Jei masė labai tiršta, įpilti dar vandens arba burokėlių nuoviro.

Ant lentos, apibarstytos maltais džiūvėsėliais, padaryti 4-5 kotletus ir juos iš abiejų pusių kepti riebaluose, kol apsitrauks rusva plutele.

Patiekti su bulvių koše, daržovių salotomis ir pomidorų padažu.

Ingredientai

  • Burokėliai:1 vnt. (virtas)
  • Druska:pagal skonį
  • Faršas:250 g.
  • Kiaušinio tryniai:2 vnt.
  • Malti džiūvėsėliai:2-3 šaukštai
  • Pipirai:truputis
  • Rauginti agurkai:1/2 vnt.
  • Riebalai:kepimui
  • Svogūnai:1 vnt. (mažas)
  • Vanduo:2-3 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?