Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į faršą sudėti kapotą svogūną, kiaušinių trynius, tarkuotą arba mėsmale sumaltą burokėlį, nuluptą ir supjaustytą raugintą agurką (sėklas išimti), prieskonius, įpilti vandens ir išminkyti.
Jei masė labai tiršta, įpilti dar vandens arba burokėlių nuoviro.
Ant lentos, apibarstytos maltais džiūvėsėliais, padaryti 4-5 kotletus ir juos iš abiejų pusių kepti riebaluose, kol apsitrauks rusva plutele.
Patiekti su bulvių koše, daržovių salotomis ir pomidorų padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |