Greitoji paieška

Šernienos troškinys su grybais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir įtrinkite druska su pipirais.

Ištirpinkite margariną, pakepinkite smulkintus svogūnus, sudėkite apkeptus šernienos gabaliukus, ir, dažnai šlakstant karštu vandeniu, ištroškinkite.

Skystį nugarinkite, mėsą išimkite ir tuomet sudėkite virtus grybus (labai skanu su voveraitėmis). Kefyrą sumaišykite su krakmolu ir supilkite į skystį. Padažą kaitinkite, kol sutirštės.

Pagardinkite garstyčiomis.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Garstyčios:1 šaukštas
  • Kefyras:1,5 stiklinės
  • Krakmolas:1 šaukštelis
  • Margarinas:1 šaukštas
  • Pievagrybiai:1,5 stiklinės
  • Pipirai:pagal skonį
  • šerniena:800 g.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?