Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir įtrinkite druska su pipirais.
Ištirpinkite margariną, pakepinkite smulkintus svogūnus, sudėkite apkeptus šernienos gabaliukus, ir, dažnai šlakstant karštu vandeniu, ištroškinkite.
Skystį nugarinkite, mėsą išimkite ir tuomet sudėkite virtus grybus (labai skanu su voveraitėmis). Kefyrą sumaišykite su krakmolu ir supilkite į skystį. Padažą kaitinkite, kol sutirštės.
Pagardinkite garstyčiomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |