Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuvalytą ir nuplautą šviežią liežuvį įdėti į karštą pasūdytą vandenį ir virti. Kai apvirs, nulupti odelę. Rūkytus lašinukus supjaustyti, paspirginti, juose iš visų pusių pakepinti liežuvį, kol šis gražiai paraus, įpilti nuoviro, sudėti prieskonius, svogūną, morką ir uždengus troškinti. Ištroškintą liežuvį išimti, o į skystį suberti miltus (jei skysčio mažai, dar įpilti nuoviro), pridėti grietinės, užvirinti ir iškošti.
Troškintą liežuvį supjaustyti griežinėliais ir patiekti su bulvėmis ir daržovėmis. Atskirai paduoti padažą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |