Greitoji paieška

Troškintas liežuvis.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalytą ir nuplautą šviežią liežuvį įdėti į karštą pasūdytą vandenį ir virti. Kai apvirs, nulupti odelę. Rūkytus lašinukus supjaustyti, paspirginti, juose iš visų pusių pakepinti liežuvį, kol šis gražiai paraus, įpilti nuoviro, sudėti prieskonius, svogūną, morką ir uždengus troškinti. Ištroškintą liežuvį išimti, o į skystį suberti miltus (jei skysčio mažai, dar įpilti nuoviro), pridėti grietinės, užvirinti ir iškošti.

Troškintą liežuvį supjaustyti griežinėliais ir patiekti su bulvėmis ir daržovėmis. Atskirai paduoti padažą.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Grietinė:2 šaukšt.
  • Liežuvis:500g
  • Miltai:1 šaukštelis
  • Morka:1 vnt.
  • nemalti pipirai:Pagal skonį
  • rūkyti lašinukai:Pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?